Kompp.Co - Motori, Delovi, Oprema... Beograd, Srbija http://www.kompp.co.rs "Kompp.Co - Motori, Delovi, Oprema Mojabeba generator sr Copyright(c) 2007, www.kompp.co.rs All rights reserved. Fri, 04 Nov 2011 05:52:24 -0700 Fri, 04 Nov 2011 05:52:24 -0700 www.kompp.co.rs/design/images/kompp-logo.gif Kompp.Co - Motori, Delovi, Oprema... Beograd, Srbija http://www.kompp.co.rs 240 53 Kupovinom seta guma Michelin na poklon dobijate Bardahl sprej za lanac http://www.kompp.co.rs/news/kupovinom-seta-guma--michelin-na-poklon-dobijate-bardahl-sprej-za-lanac.html

Kupovinom seta guma iz Michelin programa, na poklon dobijate Bardahl sprej za lanac.
 
Firma Kompp co iz Batajnice zvanicni distributer Michelin guma i Bardahl ulja za Srbiju, obradovace svoje kupce malim poklonom, uz kupljen set Michelin moto guma na poklon dobijate Bardahl sprej za lanac, na vama je da odlucite dali ce to biti Speed ili Off road sprej.


Bardahl sprej za lanac Speed  pakovanje 400ml
Bardahl sprej za lanac Off road pakovanje 400ml

 
Izaberete set Michelin guma koji vam odgovara, firma Kompp co će ih besplatno dostaviti u bilo koje mesto u Srbiji sa poklon sprejom.
 

Akcija se ondosi na sledeće setove:
    - Michelin Pilot Power
    - Michelin Pilot Power 2CT
    - Michelin Pilot Power 3
    - Michelin Pilot Road 2
    - Michelin Pilot Road 3
    - Michelin Pilot Road 4
    - Michelin Comander II
    - Michelin Anakee 2
    - Michelin Anakee 3
    - Michelin T63
 

Akcija traje do 1. marta 2015.godine, a Kompp-ove prodavnice možete posetiti na sledećim adresama.

]]>
Sve za motore i motoriste na na 12 mesečnih rata http://www.kompp.co.rs/news/sve-za-motore-i-motoriste-na-na-12-mesecnih-rata.html

 Firma Kompp co od 01. septembra svim svojim kupcima omogućila je kupovinu svih svojih proizvoda na 12 mesečnih rata bez kamate karticama Banca Intesa.

 
Kompletan asortiman moto opreme i delova sada je moguće kupiti i do 12 mesečnih rata i tako rasporediti svoje troškove onako kako vama odgovara. 
]]>
Nova radnja moto opreme i delova na Novom Beogradu http://www.kompp.co.rs/news/nova-radnja-moto-opreme-i-delova-na-novom-beogradu.html

 Firma Kompp co, kao jedan od najvećih uvoznika moto opreme, delova i ulja u Srbiji, nudi ogroman asortiman proizvoda za motocikle koje sada možete naći i u novom maloprodajnom objektu Kompp-a na Novom Beogradu.

Oni su se do sada uglavnom bavili veleprodajom i manjim delom maloprodajom, međutim ispitujući tržište i zahteve svojih kupaca odlučili su da otvore novi maloprodajni salon.

Počeli su skromno, prodavnicom u Batajnici, a vremenom su prateći trendove i želje svojih kupaca širili asortiman tako da su postali firma koja ima najveću ponudu i najveži izbor delova za motore, skutere, kao i veliki izbor moto opreme, ulja za motore itd.

Trudili su se da se sa cenama prilagode tržištu. Sada u njihovom asortimanu možete da nađete kacige firmi Airoh i Zeus, moto opremu proizvođača Bering i Storm, kofere Coocase, bisage, ulja Bardahl, lance i lančanike renomiranih firmi kao sto su PBR i EK Enuma chain, kočione pločice Newfren, Nhc, Rms, kompletnu ponudu termičke grupe za skutere 50 ccm i maksi skutere, veliki izbor delova za kineske skutere i još mnogo drugih delova i opreme.

Verujemo da svako od vas može da pronađe nešto za sebe ili svog ljubimca na dva točka.

U kompletnu ponudu firme Kompp co, kao i proširen asortiman možete da se uverite ako dođete i posetite njihov novootvoreni maloprodajni salon koji se nalazi u Beogradu u ulici Bulevar Zorana Đinđića 59, kod Kombank Arene.

Radno vreme salona radnim danima je od 10.00 do 18.00h i subotom 10.00 do 15.00h. Za sve informacije pozovite ih na jedan od brojeva telefona: 011/311-9055 i 060/18-19-203

]]>
Kupovinom Bardahl ulja dobijate poklon http://www.kompp.co.rs/news/kupovinom-bardahl-ulja-dobijate-poklon.html

 Firma Kompp co, ovlašćeni uvoznik i distributer Bardahl ulja za Srbiju,  rešila je da obradujete svoje verne kupce posebnim pogodnostima.

 
Kupovinom 4l bilo kog Bardahl ulja, svaki kupac, na poklon dobija filter ulja.
 
Akcija se odnosi i na kupce koji proizvode poručuju putem online prodavnice ove firme prilikom čega se ostvaruje dodatni popust od 5%.
 
Akcija počinje 12. februara i traje 2 nedelje odnosno do 26. februara.
]]>
Radno vreme u toku novogodisnjih praznika http://www.kompp.co.rs/news/radno-vreme-u-toku-novogodisnjih-praznika.html

 Firma Kompp co obavestava svoje cenjene potrosace da njihov prodajni salon nece raditi 01. i 02. januara,kao ni 07. i 08. januara.

Ovim putem firma Kompp co sa svojim zaposlenim vam zeli srecnu i uspesnu novu godinu i srecne Bozicne praznike!

]]>
MotoPassion 2013 http://www.kompp.co.rs/news/motopassion-2013.html

 Firma Kompp co vas poziva na sajam motora koji se odrzava od 22.do 31.marta u Beogradu,hala 2C.

Noviteti za 2013. godinu su obuća renomiranog italijanskog brenda Forma, sa cenama već od 8.700 RSD.

Takođe, u ponudi se od sad mogu naći i koferi COOCASE, raznih dimenzija i zapremina, sa cenama već od 3.990 RSD.

Na sajmu Motopassion 2013 po prvi put ce biti izloženimodeli kaciga Airoh za 2013.godinu, među kojima se mogu naći i replike kaciga koje nose Andrea Dovizioso, Julian Simon, Maverick Vinales, Lorenzo Zaneti itd. Cene Airoh kaciga se kreću od 7.900 RSD.

Pored Airoh kaciga, u ponudi su jos i Zeus kacige sa cenom od neverovatnih 4.000 RSD.

Proširen asortiman Bering i Storm moto opreme. U ponudi je veliki izbor jakni, pantalona,rukavica i dodatne zaštitne opreme.

Premijerno na sajmu biće predsavljena i nova linija Bardahl ulja XTS 100% sintetika. Cena litra je 1.460,00 RSD. Dostupne gradacije su 10w40, 10w50 i 10w60.

Što se tiče rezervnih delova, firma Kompp co je proširila svoj asortiman i rezervnim delovima za kineske skutere 50,125 i 150ccm, kao i delovima za "pocket bike".

Pored noviteta, firma Kompp co i dalje nudi proizvode sledećih proivodđača: Ariete, Harris, PBR, RK, EK, Newfren, RMS itd.

 

]]>
Proširen asortiman proizvoda New Fren u Kompp-u http://www.kompp.co.rs/news/prosiren-asortiman-proizvoda-new-fren-u-kompp-u.html

 Zbog velikog interesovanja kupaca i potražnje na tržištu, uz sve to uzimajući u obizir i odnos kvalitet-cena, firma Kompp co je povećala lager i proširila svoj asortiman lamela i kočionih pločica poznatog italijanskog proizvođača New Fren.

U ponudi se nalaze kočione pločice i lamele vrhunskog kvaliteta po izuzetno povoljnim cenama. Materijali koje je firma Kompp co uvrstila u svoju ponudu su sledeci:

BS – je kočiona pločica, izrađena od organskog materijala Kevlara i predviđena je za korišćenje kod laganih motora.
BKS - je kočiona pločica, izrađna od organskog materijala tretira se kao Sport Kevlar i predviđena je za korišćenje kod motocikala veće mase - Maxi skutera.
BR – je kočiona pločica izrađena od organskog materijala Kevlar Performance i koristi se za Ulične i Touring motore.
B4R – je kočiona pločica izrađena od organskog materijala Kevlar Racing i predviđena je za racing motore u klasi MOTO GP i SUPERBIKE.
SCS – je kočiona pločica izrađena od sinter materijala tretira se kao Sport Carbon i predviđena je za Maxi Skuter, Touring , MX-EN
S2 – je kočiona pločica izrađena od sinter materijala tretira se kao Performance i predviđena je za Ulicne motore, Touring i Racing MX-EN
S4R – je kočiona pločica izrađena od Sinter materijala tretira se kao Racing i predviđena je za motore u klasi MOTO GP i SUPERBIKE.

Kompanija New Fran je poznata po tome što uvek daje ono što tržište želi i obraća posebnu pažnju na odnos sa kupcima – "naš entuzijazam je razvoj novih proizvoda koji se testiraju kako na autoputevima tako i na off-road putevima uz ocene stručnjaka koji učestvuju na moto takmičenjima na najvišem međunarodnom nivou."

]]>
Bardahl ulja za Harley Davidson motore http://www.kompp.co.rs/news/bardahl-ulja-za-harley-davidson-motore.html

 Od sada u firmi Kompp co možete kupiti ulja specijalno napravljena za Harley-Davidson motore. Reč je o dva nova proizvoda Bardahl HD sae 50/60 i XTM 20w50.

Bardahl HD sae 50/60 je specijalno koncipirano ulje koje ispunjava sve zahteve Harley-Davidson motora. Paket aditiva koji se nalazi u sastavu ulja obezbeđuje zaštitu od stvaranja naslaga kod visokih temperatura, kao i zaštitu cilindra.

U ponudi se nalaze pakovanja od 1L i od 5L. Cena litarskog pakovanja je 1.300,00 rsd, dokn je cena pakovanja od 5L 6.175,00 rsd.

Zahvaljujući jedinstvenom metodu ovo ulje ispunjava specifikacije i za sae 50 i za sae 60. To znači da nema potrebe da se ulje menja leti i zimi što je naravno isplativo za vlasnike HD motora.

Bardahl XTM 20w50 je multigradno ulje za 4T motore i koristi se pre svega za novije tipove motora, uključujući i Harley-Davidson Evo i Twin Cam modele. Za starije tipove motora preporučuje se Bardahl Harley-Davidson sae 50/60.

Ova preporuka takođe dolazi i od samog proizvođača Harley-Davidson motora.

]]>
Airoh - brend kojem se veruje http://www.kompp.co.rs/news/airoh---brend-kojem-se-veruje.html

 Uprkos krizi i tome što su mnoge kompanije prešle sa proizvodnjom na istok, Airoh je ostao veran tradiciji i Italiji.

Jedna je od retkih firmi koja još uvek sve kacige proizvodi u Italiji. Na kraju vesti se nalazi video gde možete pogledati ceo razvojni put Airoha sa načinom proizvodnje, raznim testovima koje su vršili na kacigama.

Airoh kacige su iz godine u godinu sve više prisutne u moto sportu, a broj vozača se stalno povećava. Zahvaljujući stalnom istraživanju, ulaganju i razvoju proizvoda Airoh je isplivao u sam vrh moto sporta.

Firma Kompp co je osvežila svoj lager i proširila isti novim modelima Airoh kaciga i rezervnih delova.

 

]]>
Delovi za pocket bike motore http://www.kompp.co.rs/news/delovi-za-pocket-bike-motore.html

 Firma Kompp co obaveštava svoje kupce da je osvežila lager sa novim delovima za skutere i motocikle. Tako da se sada u ponudi pored ostalog mogu naći delovi za pocket bike motocikle, popularne kao mali dečiji motori.

 
 
Poručivanjem robe putem online shopa www.kompp.co.rsostvarujete popust u iznosu od 5%.
]]>
Bardahl XTC C60 off-road paleta ulja http://www.kompp.co.rs/news/bardahl-xtc-c60-off-road-paleta-ulja.html

Bardahl ekskluzivno predstavlja paletu ulja za off-road motore i ATV. U ponudi se mogu naći XTC C60 off road 10W40, 10W50 i 10W60.

Ekskluzivna FORMULA BARDAHL POLAR PLUS-FULLERENE za trostruki sloj zaštite: površinski mazivni film, zona POLARNIH MOLEKULA plus molekuli FULLERENE C60 kao mehanizam krajne zaštite.
- POLAR PLUS stvara molekularnu mazivnu opnu tako da ona stabilno prijanja na metalne delove motora stvarajući barijeru permanentne zaštite.
- Molekuli FULLERENE C60 reaguju kao mikro kuglični ležajevi koji, postavljajući se između metalnih površina, naknadno doprinose manjem habanju čuvajući tokom vremena funkcionalnost motora i transmisije.

FULLERENE C60 dodat FORMULI BARDAHL POLAR PLUS garantuje jasno veće performanse u odnosu na konvencionalna maziva.

Svojstva
Korišćenje vrhunskih sintetičkih baza i specijalnih polimera velike stabilnosti omogućavaju postizanje izvanrednih performansi u smislu otpornosti na termičko kvarenje zbog oksidacije i izdržljivosti uljanog mazivnog sloja u najekstremnijim uslovima korišćenja.

Zahvaljujući specifičnim aditivima TECHNOLOGY CLUTCH PERFORMANCE za motore 4T motocikla sa integrisanim menjačem i kvačilom u uljnom rastvoru i delotvornost formule POLAR PLUS sa FULLERENEOM BARDAHL XTC C60 Off – road omogućava povećanje efikasnosti transmisije i motora u smislu boljeg ubrzanja.

BARDAHL XTC C60 Off-road garantuje kontrolu taloga i većeg habanja omogućavajući duži život motora uz njegovu maksimalnu efikasnost.

XTC C60 Off-road je specijalno formulisano da bi izašlo u susret mnogobrojnim i suprotnim zahtevima podmazivanja motora motocikala 4T moto-krosa:
- otpornost na toplotu
- teški uslovi
- podmazivanje menjača iI kvačila

BARDAHL XTC C60 Off-road je namenjeno za sledeće kategorije motocikala:
- Cross/Enduro
- On/Off
- ATV

Više o Bardahlu i proizvodima na www.kompp.co.rs ili na www.bardahl.rs 

]]>
Novi model kacige Airoh Force R400 u Kompp-u http://www.kompp.co.rs/news/novi-model-kacige-airoh-force-r400-u-kompp-u.html

 Firma Kompp co je proširila svoj asortiman Airohovim modelom FORCE R400 u dve nove šare za 2012. U pitanju je full face model više klase.

 
 
Kaciga je veoma komforna, sigurna, sa dodatnim lufterima, vadivom postavom, ima integrisani sunčani vizir, wind stop za bradu i vizir otporan na grebanje. Ima pripremu za bluetooth. Dostupna je u veličinama M, L i XL.
 
Modeli su :
- Force R400 u crvenoj boji po ceni od 24500 RSD
- Force R400 u sivoj boji po ceni od 24.500 RSD
 
Firma Kompp co vas poziva da dođete u nas salon i uverite se u kvalitet kaciga ovog renomiranog italijanskog brenda, kao i u njihov odličan odnos cene i kvaliteta.
 
Poručivanjem ovih kaciga, ali i ostalih proizvoda preko sajta www.kompp.co.rs dobijate dodatni popust od 5%.
 
]]>
Zeus kacige u Srbiji http://www.kompp.co.rs/news/zeus-kacige-u-srbiji.html

 Posredstvom firme Kompp co na srpsko tržište su stigle tajvanske kacige Zeus. 

Od početka svog rada firma Kompp co se uvek trudila da izađe u susret svojim potrošačima, slušajući sve pohvale, kritike i  očekivanja. 

Vođeni tim, odlučili su da u svoj asortiman, pored Airoh kaciga renimiranog italijanskog brenda, ubace i kacige srednje klase po neverovatno pristupacnim cenama. U ponudi se nalaze jet kacige raznih dezena i modela. 

Cene se kreću od neverovatnih 3.900 rsd i idu do 6.500 rsd.

 

Neki od modela pored standardnih karakteristika (vadiva postava, vizir otporan na grebanje itd.) imaju i dodatni sunčani vizir. 

Sve kacige su atestirane i poseduju standard ECE.05. Sve modele možete pogledati na nasem sajtu ili u nasem prodajnom objektu. Dođite i uverite se u odnos cena kvalitet.

Takođe vas podsećamo da kacige, kao i sve ostalo iz naseg asortimana možete poručiti i putem online shopa prilikom čega ostvarujete dodatni popust od 5%.

 

]]>
Kompp co predstavlja Airoh Pit One kacigu za 2012 http://www.kompp.co.rs/news/kompp-co-predstavlja-airoh-pit-one-kacigu-za-2012.html

Firma Kompp co je proširila svoj asortiman sa Airohovim modelom PIT ONE u par novih šara za 2012. U pitanju je full face model više klase.

Kaciga je veoma komforna, sigurna, sa dodatnim lufterima, vadivom postavom, ima integrisani sunčani vizir, wind stop za bradu i vizir otporan na grebanje.

Modeli su :
Pit One Dynamic u crvenoj boji po ceni od 18.400 RSD

Pit One Dynamic u sivoj boji po ceni od 18.400 RSD

Pit One Draft po ceni od 18.900 RSD

Firma Kompp co vas poziva da dođete u njihov salon i uverite se u kvalitet kaciga ovog renomiranog italijanskog brenda, kao i u njihov odličan odnos cene i kvaliteta.

Poručivanjem ovih kaciga, ali i ostalih proizvoda preko sajta www.kompp.co.rs dobijate dodatni popust od 5%.

 

 

 

]]>
PBR predstavlja svoj tim za sezonu 2012 http://www.kompp.co.rs/news/pbr-predstavlja-svoj-tim-za-sezonu-2012.html

PBR predstavlja jednog od vodećih proizvođača lančanika, crash pad-ova i dodatne opreme na italijanskom, ali i svetskom tržištu.

Postoje već 30 godina zahvaljujući prisustvu na međunardnim tržištima, dobro poznatom brendu, stručnosti, pažljivo biranim sirovinama za proizvodnju itd.


Kompletan asortiman njihove ponude sa obnovljenim lagerom možete naći u firmi Kompp co.

Spisak vozača koji voze motore sa visokokvalitetnim PBR lančanicima, kao i EK lancima je dug, a možete ga pogledati u nastavku vesti.

Althea Ducati Racing Team :
SUPERBIKE - Carlos Checa (Španija) SBK - Svetski šampion 2011
Davide Giugliano (Italija) SUPERSTOCK 1000 - Svetski šampion 2011

Prva trka je održana u Australiji, 26.02. - Phillip Island
Carlos Checa - Prva nagrada na trci 2.


Team Gresini:
MOTO GP - Bautista Alvaro (Španija)
CRT - Michele Pirro (Italija)
MOTO2 - Gino Rea (Velika Britanija)
Ratthapark Wilairot (Tajland)
MOTO3 - Antonelli Niccolò (Italija)


Team Aspar:
CRT - Randy De Puniet (Francuska)
Aleix Espargaro (Španija)
MOTO2 - Toni Elias (Španija)
Nico Terol (Španija)
MOTO3 - Alberto Moncayo (Španija)
Hector Faubel (Španija)


LCR Honda di Lucio Cecchinello Racing Team
MOTO GP - Stefan Bradl (Nemačka)


Ioda Racing:
CRT - Danilo Petrucci (Italija)
MOTO2 - Simone Corsi (Italija)
MOTO3 - Luigi Morciano (Italija)


Team Cip Technomag TSR
MOTO3 - Alan Techer (Francuska)


Techno Racing Srl
MOTO3 - Jack Miller (Australija)
Alexis Masbou (Francuska)


Team Bmw Motorrad Sbk Italia :
SUPERBIKE - Michel Fabrizio (Italija)
Ayrton Badovini (Italija)
SUPERSTOCK 1000 - Lorenzo Baroni (Italija)
Sylvain Barrier (Francuska)


Grillini Racing Team:
SUPERBIKE - Mark Aitchinson (Australija)


Team Pedercini srl
SUPERBIKE - David Salom (Španija)
Leandro Mercado (Argentina)
SUPERSTOCK 1000 - Bryan Staring (Australija)
Jeremy Guarnoni (Francuska)


Red Devils
SUPERBIKE - Niccolò Canepa (Italija)
SUPERSTOCK 1000 - Andrzej Chmielewski (Poljska)


Ricci Racing di Ricci Ilario
CROSS Svetski šampion MX2 - Alessandro Lupino (Italija)
Nick Treist (Belgija)
MX2- Šampion Fancuske - Loic Larrieu (Francuska)


JTech Racing
CROSS WORLDCHAMPIONSHIP MX2 - Simone Zecchina (Italija)
Samuel Zeni (Italija)
UEM EUROPEAN CHAMPIONSHIP MX2 - Alessandro Battig (Italija) 

]]>
Novi modeli Airoh kaciga stigli u Srbiju http://www.kompp.co.rs/news/novi-modeli-airoh-kaciga-stigli-u-srbiju.html

 Sa lepim vremenom stižu i novosti iz sveta moto opreme. Firma Kompp co je obogatila svoj asortiman Airoh kaciga sa par novih modela.

U pitanju su full face modeli, srednje klase po izuzetno povoljnim cenama.

Radi se o modelima SPEED FIRE koje karakteriše pored ostalog komfornost, sigurnost, dodatni lufteri i vadiva postava.

Modeli koji su stigli su:

SPEED FIRE JOKER po izuzetnoj ceni od 12.300,00 din
www.kompp.co.rs/catalog/airoh/kacige/full-face/kaciga-speed-fire-joker-5.html

SPEED FIRE BUTTERFLY po ceni od 12.300,00 din
www.kompp.co.rs/catalog/airoh/kacige/full-face/kaciga-speed-fire-butterfly-4.html

Treći model od SPEED FIRE za 2012 godinu je onaj koji će sigurno biti favorit među kupcima SPEED FIRE ONE, sa šarama i brojem vozača Andrea Iannone! Cena ove kacige je takođe 12.300,00 din!

Firma Kompp co Vas poziva da dođete u njihov salon i uverite se u kvalitet kaciga ovog renomiranog italijanskog brenda, kao i u njihov doličan odnos cene i kvaliteta.

Poručivanjem ovih kaciga ali i ostalih proizvoda preko sajta www.kompp.co.rs dobijate dodatni popust od 5%!

]]>
5 odsto popusta za kupovinu preko sajta http://www.kompp.co.rs/news/5-odsto-popusta-za-kupovinu-preko-sajta.html

Velika akcija firme Kompp co je završena, ali Kompp co ne prestaje sa iznenađenjima za svoje kupce. Ovog puta je rešila da obraduje svoje kupce popustom na online kupovinu.
 
Dosadašnji popust od 3% popust za online kupovinu povećan je na 5% za svaku online porudžbinu preko njihovog sajta počevši od 1.marta.
 
Kompletan asortiman moto opreme i delova možete poručiti vrlo lako, samo u nekoliko koraka, putem online shopa (pogledajte uputstvo za naručivanje).
 
Isporuka robe vrši se brzom poštom i stiže najkasnije u roku od 24 sata (pogledajte način dostave), a plaćanje se vrši pouzećem pri preuzimanju robe.
 
 
Obradujte sebe i svog ljubimca i spremno dočekajte novu sezonu.
 
Prijatnu kupovinu želi vam firma Kompp co.

]]>
Lamele i kočione pločice New Fren u firmi Kompp co http://www.kompp.co.rs/news/lamele-i-kocione-plocice-new-fren-u-firmi-kompp-co.html

Zbog velikog interesovanja kupaca i potražnje na tržištu, uz sve to uzimajući u obizir i odnos kvalitet-cena, firma Kompp co odlučila je da proširi svoj asortiman lamela i kočionih pločica poznatog italijanskog proizvođača New Fren.

U ponudi su kočione pločice i lamele vrhunskog kvaliteta po izuzetno povoljnim cenama.

Newfren je kompanija koja je osnovana u Italiji davne 1950. godine i od tada se uspešno bavi proizvodnjom i distribucijom kočionih pločica i lamela kako za motocikle tako i za skutere, ATV i drugo.

Kompanija Newfren je poznata po tome što uvek daje ono što tržište želi i obraća posebnu pažnju na odnos sa kupcima – "naš entuzijazam je razvoj novih proizvoda koji se testiraju kako na autoputevima tako i na off-road putevima uz ocene stručnjaka koji učestvuju na moto takmičenjima na najvišem međunarodnom nivou."

]]>
Novi modeli Airoh kaciga u firmi Kompp co http://www.kompp.co.rs/news/novi-modeli-airoh-kaciga-u-firmi-kompp-co.html

Ovlašćemi diler Airoh kaciga za tržište Srbije, firma Kompp co iz Beograda, odlučila da obraduje svoje potrošače novim modelima kaciga za 2012 godinu.

 

U ponudi se pored postojećih modela nalaze i nove Jet, Full face, kao i Offroad kacige, a cene se kreću već od neveravatnih 9900 rsd.

 

Ukoliko želite da budete korak ispred svih i obogatite svoju kolekciju moto opreme jednim od izvanrednih modela kaciga za 2012. godine, posetite ih u ulici Dalmatinskih brigada 20 u Batajnici.

 

Kompp Co
Tel: 011/8486-590,
Mob: 060/1819-202, 060/1819-203
www.kompp.co.rs

]]>
Kaciga Airoh JT Italy stigla u Srbiju http://www.kompp.co.rs/news/kaciga-airoh-jt-italy-stigla-u-srbiju.html

Kaciga JT Italy koju je Airoh je prema narudžbini Onda Solare tima, isporučio za najpoznatiju trku solarnih automobila na svetu - World Solar Challenge 2011, koja će se u oktobru održati u Australiji, od sada je dostupna i u Srbiji.

Cena Airoh JT Italy kacige je 11.800 rsd i može se naći kod ovlašćenog uvoznika Airoh kaciga za srpsko tržište, firme Kompp co iz Beograda.Za više informacija:

Kompp Co
Dalmatinskih brigada 20, Batajnica
Tel: 011/8486-590,
Mob: 060/1819-202, 060/1819-203
www.kompp.co.rs

]]>