NAPOMENA: Kupovinom preko sajta ostvaruje se popust od 5%! Da bi videli cene sa uračunatim popustom morate se registrovati OVDE. Sve sugestije i primedbe molimo vas da nam pošaljete na prodaja@kompp.co.rs

 

Novosti

Nova radnja moto opreme i delova na Novom Beogradu

25-04-2014
Nova radnja moto opreme i delova na Novom Beogradu

 Firma Kompp co, kao jedan od najvećih uvoznika moto opreme, delova i ulja u Srbiji, nudi ogroman asortiman proizvoda za motocikle koje sada možete naći i u novom maloprodajnom objektu Kompp-a na Novom Beogradu.

Oni su se do sada uglavnom bavili veleprodajom i manjim delom maloprodajom, međutim ispitujući tržište i zahteve svojih kupaca odlučili su da otvore novi maloprodajni salon.

Počeli su skromno, prodavnicom u Batajnici, a vremenom su prateći trendove i želje svojih kupaca širili asortiman tako da su postali firma koja ima najveću ponudu i najveži izbor delova za motore, skutere, kao i veliki izbor moto opreme, ulja za motore itd.

Trudili su se da se sa cenama prilagode tržištu. Sada u njihovom asortimanu možete da nađete kacige firmi Airoh i Zeus, moto opremu proizvođača Bering i Storm, kofere Coocase, bisage, ulja Bardahl, lance i lančanike renomiranih firmi kao sto su PBR i EK Enuma chain, kočione pločice Newfren, Nhc, Rms, kompletnu ponudu termičke grupe za skutere 50 ccm i maksi skutere, veliki izbor delova za kineske skutere i još mnogo drugih delova i opreme.

Verujemo da svako od vas može da pronađe nešto za sebe ili svog ljubimca na dva točka.

U kompletnu ponudu firme Kompp co, kao i proširen asortiman možete da se uverite ako dođete i posetite njihov novootvoreni maloprodajni salon koji se nalazi u Beogradu u ulici Bulevar Zorana Đinđića 59, kod Kombank Arene.

Radno vreme salona radnim danima je od 10.00 do 18.00h i subotom 10.00 do 15.00h. Za sve informacije pozovite ih na jedan od brojeva telefona: 011/311-9055 i 060/18-19-203