NAPOMENA: Kupovinom preko sajta ostvaruje se popust od 5%! Da bi videli cene sa uračunatim popustom morate se registrovati OVDE. Sve sugestije i primedbe molimo vas da nam pošaljete na prodaja@kompp.co.rs

 

Novosti

Zeus kacige u Srbiji

18-05-2012
Zeus kacige u Srbiji

 Posredstvom firme Kompp co na srpsko tržište su stigle tajvanske kacige Zeus. 

Od početka svog rada firma Kompp co se uvek trudila da izađe u susret svojim potrošačima, slušajući sve pohvale, kritike i  očekivanja. 

Vođeni tim, odlučili su da u svoj asortiman, pored Airoh kaciga renimiranog italijanskog brenda, ubace i kacige srednje klase po neverovatno pristupacnim cenama. U ponudi se nalaze jet kacige raznih dezena i modela. 

Cene se kreću od neverovatnih 3.900 rsd i idu do 6.500 rsd.

 

Neki od modela pored standardnih karakteristika (vadiva postava, vizir otporan na grebanje itd.) imaju i dodatni sunčani vizir. 

Sve kacige su atestirane i poseduju standard ECE.05. Sve modele možete pogledati na nasem sajtu ili u nasem prodajnom objektu. Dođite i uverite se u odnos cena kvalitet.

Takođe vas podsećamo da kacige, kao i sve ostalo iz naseg asortimana možete poručiti i putem online shopa prilikom čega ostvarujete dodatni popust od 5%.