NAPOMENA: Kupovinom preko sajta ostvaruje se popust od 5%! Da bi videli cene sa uračunatim popustom morate se registrovati OVDE. Sve sugestije i primedbe molimo vas da nam pošaljete na prodaja@kompp.co.rs

 

Novosti

Proširen asortiman proizvoda New Fren u Kompp-u

06-11-2012
Proširen asortiman proizvoda New Fren u Kompp-u

 Zbog velikog interesovanja kupaca i potražnje na tržištu, uz sve to uzimajući u obizir i odnos kvalitet-cena, firma Kompp co je povećala lager i proširila svoj asortiman lamela i kočionih pločica poznatog italijanskog proizvođača New Fren.

U ponudi se nalaze kočione pločice i lamele vrhunskog kvaliteta po izuzetno povoljnim cenama. Materijali koje je firma Kompp co uvrstila u svoju ponudu su sledeci:

BS – je kočiona pločica, izrađena od organskog materijala Kevlara i predviđena je za korišćenje kod laganih motora.
BKS - je kočiona pločica, izrađna od organskog materijala tretira se kao Sport Kevlar i predviđena je za korišćenje kod motocikala veće mase - Maxi skutera.
BR – je kočiona pločica izrađena od organskog materijala Kevlar Performance i koristi se za Ulične i Touring motore.
B4R – je kočiona pločica izrađena od organskog materijala Kevlar Racing i predviđena je za racing motore u klasi MOTO GP i SUPERBIKE.
SCS – je kočiona pločica izrađena od sinter materijala tretira se kao Sport Carbon i predviđena je za Maxi Skuter, Touring , MX-EN
S2 – je kočiona pločica izrađena od sinter materijala tretira se kao Performance i predviđena je za Ulicne motore, Touring i Racing MX-EN
S4R – je kočiona pločica izrađena od Sinter materijala tretira se kao Racing i predviđena je za motore u klasi MOTO GP i SUPERBIKE.

Kompanija New Fran je poznata po tome što uvek daje ono što tržište želi i obraća posebnu pažnju na odnos sa kupcima – "naš entuzijazam je razvoj novih proizvoda koji se testiraju kako na autoputevima tako i na off-road putevima uz ocene stručnjaka koji učestvuju na moto takmičenjima na najvišem međunarodnom nivou."