NAPOMENA: Kupovinom preko sajta ostvaruje se popust od 5%! Da bi videli cene sa uračunatim popustom morate se registrovati OVDE. Sve sugestije i primedbe molimo vas da nam pošaljete na prodaja@kompp.co.rs

 

Novosti

Bardahl ulja za Harley Davidson motore

05-11-2012
Bardahl ulja za Harley Davidson motore

 Od sada u firmi Kompp co možete kupiti ulja specijalno napravljena za Harley-Davidson motore. Reč je o dva nova proizvoda Bardahl HD sae 50/60 i XTM 20w50.

Bardahl HD sae 50/60 je specijalno koncipirano ulje koje ispunjava sve zahteve Harley-Davidson motora. Paket aditiva koji se nalazi u sastavu ulja obezbeđuje zaštitu od stvaranja naslaga kod visokih temperatura, kao i zaštitu cilindra.

U ponudi se nalaze pakovanja od 1L i od 5L. Cena litarskog pakovanja je 1.300,00 rsd, dokn je cena pakovanja od 5L 6.175,00 rsd.

Zahvaljujući jedinstvenom metodu ovo ulje ispunjava specifikacije i za sae 50 i za sae 60. To znači da nema potrebe da se ulje menja leti i zimi što je naravno isplativo za vlasnike HD motora.

Bardahl XTM 20w50 je multigradno ulje za 4T motore i koristi se pre svega za novije tipove motora, uključujući i Harley-Davidson Evo i Twin Cam modele. Za starije tipove motora preporučuje se Bardahl Harley-Davidson sae 50/60.

Ova preporuka takođe dolazi i od samog proizvođača Harley-Davidson motora.